Sobre Nosaltres

Delay

So & Llum professional

Delay és una empresa especialitzada en so i il·luminació per a tot tipus d’esdeveniments situada a la província de Barcelona, amb més de 10 anys d’experiència en creació d’esdeveniments singulars.

 

Un equip de tècnics i discjòqueis farà possible qualsevol idea que tingui una institució / associació o col·lectiu, amb la seva música i els equips d’il·luminació més innovadors, que ajudaran a crear un esdeveniment únic i especial.

Què oferim

A Delay ens dediquem a embolcallar les festes amb un bon so i amb una il·luminació espectacular donem forma a qualsevol esdeveniment ja sigui una festa de discjòqueis, festes temàtiques, festivals Holi, foam party, passant per la sonorització de qualsevol concert en directe.

 

Delay assessora sobre quina infraestructura és la més adequada i fa el muntatge de tots els equips necessaris per a poder amenitzar de la millor manera qualsevol esdeveniment.

Un bon resultat

Sonoritzar i il·luminar espais no és una tasca fàcil, és per això que quan un col·lectiu te pensat crear un esdeveniment s’ha d’acompanyar d’empreses professionals i que aquestes utilitzin un bon material, perquè el resultat sigui perfecte, des de l’inici amb la idea del projecte fins al dia de l’execució de l’esdeveniment. És per aquest motiu que Delay també assessora en tot moment de quin equip disposar i com procedir segons l’espai, els assistents i els requeri-ments tècnics que s’han de tenir en compte per a un espectacle, per així assegurar que l’equip és l’idoni per al esdeveniment que es vol dur a terme.

 

Som una empresa amb un ampli llistat de material a la disposició dels nostres clients, així com: equips de so estacats, Line Arrays, monitors de directe, microfonia sense fils, tot tipus d’efectes de llum (espots, beams, wash, Strobo, pars led), etc.

 

També disposem d’una àmplia gamma de productes per a la realització d’efectes especials en esdeveniments, com poden ser: màquines de fum, màquines llançadores de confeti, làsers i màquines de CO2.

Les Nostres Submarques

Delay també ha creat 2 submarques les quals cada any estan agafant més importància en el panorama dels espectacles a Catalunya.

 

Stadium Events: Submarca especialitzada en crear i organitzar presentacions esportives de clubs.

 

Global Holi: Submarca especialitzada en organitzar festivals Holi des de la sonorització, fins a la creació de tot l’espectacle, animació, venda de bosses…